Det luksuriøse badeby Vale do Lobo ligger mellem Quinta do Lago og Vilamoura på Algarve i det sydlige Portugal. Vale do Lobo ligger kun 20 minutters kørsel fra Faro Lufthavn, 15 minutter fra Vilamoura og 25 minutter fra Albufeira.

Dette formål bygget luksus feriested løber ned gennem en smuk fyrretræ og figen træ klædt dalen, prikket med storslåede laguner, til Atlanterhavet på Portugals Algarve kyst. De mauriske stilbygninger med deres røde tage og lattiserede balkoner tilføjer karakter og skønhed i denne eksklusive landsby.

For sportsentusiaster er der to gode golfbaner, et førsteklasses tennisakademi med 14 baner, helseklub og rideskole. For dem, der bare vil slappe af og nyde solen, er der en tre kilometer lang strækning af uberørte gyldne sandstrande understøttet af lavt røde sandstensklipper.

Restauranterne og barerne kommer til handling om aftenen med levende musik og diskoteker på stranden om sommeren. Restauranterne serverer et godt udvalg af retter, herunder lokale og internationale retter. Mange af restauranterne ligger ved strandpromenaden og tilbyder storslået udsigt over Atlanterhavet.


Tags:
Categorised in: Algarve, sommeren, stranden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *