Den traditionelle bjergskråning Campanet ligger 25 km fra Palma ved foden af ​​Tramuntana bjergene i den nordlige del af Mallorca. Landsbyen Campanet er uspoleret og traditionel karakter.

Campanet appellerer primært til dem, der leder efter en spændende, afslappende ferie på det mallorcanske landskab, væk fra øens travlere badebyer.

Livet i Campanet centrerer omkring torget og de smalle baner der løber fra det. Selv om der ikke er natteliv her, kan aftener tilbrages på en af ​​de lokale barer, hvor tapas og traditionel mallorcisk cusine serveres. Nogle af hotellets hoteller tilbyder fremragende restauranter.

Vandreture og vandreture er populære hos besøgende her, med klatrevandringer, traditionelle små landsbyer og fantastisk landskab med mandelplantager, olivenlunde, appelsinlunde og smukke skove, der alle venter på at blive udforsket.

Campanet-hulerne og Mallorca’s ældste gotiske kirke, Sant Miguel, er lokale attraktioner, som er et must at besøge, mens her.

Hvis du er i Campanet og regner med at besøge Ses Fonts Ufanes (Mallorca’s første beskyttede naturmonument) er et must for at se de fantastiske vauclusianfjedre, der skyder ud af jorden.

I udkanten af ​​Campanet er Menestralia, hvor den gamle mallorcanske tradition for glasfremstilling stadig udføres og kan overvåges af besøgende.

Strandene i Alcudia og Formentor ligger ikke langt fra Campanet.

I juli fejrer Campanet fienden i Sant Victoria, der varer i 8 dage, og i september fejrer den Sant Miguel dag, som er byens skytshelgen.


Categorised in: Mallorca, Restauranter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *