Beliggende på den smukke ø Fuerteventura, er Costa Caleta en af ​​de perfekte udvej for at tilbringe din ferie på De Kanariske Øer.

Den specialbyggede udvej Costa Caleta ligger på østkysten af ​​Fuerteventura, kun 8 miles fra øens hovedstad Puerto Del Rosario. Kendt lokalt som Caleta de Fuste eller El Castillo de Fuste, Costa Caleta er fantastisk til turister, der søger ro og afslapning i en fantastisk atmosfære.

Bortset fra den smukke strand har Costa Caleta havn, marina, restauranter, barer og en indkøbsby for at holde gæsterne glade. For de mere energiske er der vandsport tilbydes fra havnen, herunder dykning, snorkling, jetski, windsurfing og parascending. Der er også to 18-hullers golfbaner i området.

For at tage i det smukke landskab er der dejlige kyststier, hvor du vil blive mødt af de venlige lokale chipmunks, der vil byde dig velkommen til at fodre dem med hånden. En tur langs kysten er særligt indbydende efter en hektisk dag med at lægge på solbadet!

For at udforske flere af øen er det en god idé at ansætte en jeep og nyde en god udforskningsdag ud.

Hvis du ønsker at tilbringe din ferie på en smuk ‘solrig hele året’ ø, så kig ikke længere end den vidunderlige kanariske ø i Fuerteventura.


Categorised in: Costa Caleta, Fuerteventura, Golf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *