Den andalusiske by Sevilla ligger i det sydlige Spanien. Her finder du vidunderlig arkitektur, museer, smukke haver, tyrefægtning og selvfølgelig vil du kunne høre den berømte Flamenco-musik.

De vigtigste gotiske og mauriske bygninger i det gamle kvarter i Sevilla er et UNESCO verdensarvssted.

Den barokke stil Universitetet i Sevilla ligger på stedet for den første tobaksfabrik i Europa. Det siges, at denne bygning fra det 18. århundrede var inspirationen til opera Carmen.

Plaza de Espana, der ligger i Parque de Maria Luisa, blev bygget til den spansk-amerikanske udstilling i 1929. Plaza de Espana blev bygget på parkens yderkant og var et udstillingsvindue for landets industri og teknologiudstillinger.

Byen har mange museer, herunder Museum of Fine Arts of Seville, det arkæologiske museum og Museum of Traditional Arts & Customs i Parque de Maria Luisa, Flamenco Art Museum, Bullfighting Museum, Maritime Museum, Army Museum og Vognmuseum.

Sevilla har mange parker og haver, for mange at nævne, blandt de fineste er den smukt anlagte Parque de Maria Luisa med sine mange monumenter, terrasserne Alcazar Gardens, Murillo Gardens, Catalina de Ribera Gardens og La Isla Magica (Cartuja Øen), som er en forlystelsespark bygget på stedet for 1992 Universal Exposition of Seville.

FESTIVALER

De to vigtigste festivaler i Sevilla finder sted i løbet af foråret. Disse er Semana Santa og Feria de Sevilla.


Categorised in: Arkitektur, FESTIVALER, Museer, Musik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *